|
שלום רב, רציתי לדעת האם בעלים של מסעדה יכול לבצע רישום חד צידי או שחלה עליו חובה לבצע רישום כפול? בנוסף, האם חלות עליו הוראות מיוחדות מעבר לניהול יומן שירות? תודה רבה, חדוה.חדוה • יום שני, 04 יולי 2011, 12:16 |
חדוה שלום הקריטריון לרישום כפול אינו בהכרח קשור לאופי הפעילות אלא בדרך כלל להיקפה שזה סכום המחזור ומס' העובדים. אם עובדי המסעדה אינם עולים על חמישה והמחזור נמוך מ1,900,000 בשנה אין חובה לרישום כפול. לגבי ניהול ספרים כמובן יש להוציא חשבוניות מס קבלה ויומן שרות. כמו כן מומלץ לנהל ספר טיפים על ידי המלצרים - יש לקבל ייעוץ מקצועי פרטני. בהצלחה רודדרודד ריינגולד, רו"ח • שבת, 30 יולי 2011, 16:02 |
|
|
לחץ כאן להוסיף תגובה
|
|
|
|
|
[הפורום מוגש As Is כשירות לציבור - על פי הצורך יש לקבל ייעוץ פרטני/אישי פנים מול
פנים - תקנון] |
|
|
|
|
|
|