|
בעסק של מסעדה 1.המעסיק נותן לעובדיו ארוחה כל יום איך מחשבים לעובדים את שווי ארוחה ? ואיך הסכום הזה נרשם בספרים , כלומר חובה וזכות 2. בעל העסק גם צריך לחשב לו שווי ארוחות? ואם הוא לוקח ארוחות לבית גם איך מחשבים את זה ואיך מקבל ביטוי בספרים תודה חנאן • יום שישי, 04 ספטמבר 2009, 10:34 |
חנאן היי למעשה המצב הנכון ביותר הוא לחייב את העובדים לרבות בעל העסק בכרטיס חיוב וכן לדווח על זה כמכירה רגילה לכל דבר, רק שמחיר החיוב הינו מחיר העלות ולא מחיר החיוב. הרישום במקרה זה יהיה לחובת העובד בעל העסק לזכות הכנסות ולזכות מע"מ עסקאות. פרקטית הרבה פעמים לא עושים מכירה אלא מקטינים את הקניות. כך זה גם לא פוגע ברווח הגולמי. בהצלחה רודדקלימיאן בני, המנהל המקצועי של הפורום • רודד ריינגולד, רו"ח • יום רביעי, 09 ספטמבר 2009, 06:41 |
כן אבל אם מחייבים את העובדים אז איך סוגרים את החובה שנוצרה בכרטיס שלו כנגד מה אפשר לסגור את החובה הזאתסמי • יום רביעי, 09 ספטמבר 2009, 21:07 |
אפשר להקטין את השכר נטו ואז ההפרש הולך כנגד כרטיס העובד.קלימיאן בני, המנהל המקצועי של הפורום • רודד ריינגולד • יום שלישי, 29 ספטמבר 2009, 07:06 |
|
|
לחץ כאן להוסיף תגובה
|
|
|
|
|
[הפורום מוגש As Is כשירות לציבור - על פי הצורך יש לקבל ייעוץ פרטני/אישי פנים מול
פנים - תקנון] |
|
|
|
|
|
|